Utplassering dag 2 - Fugleperspektivet AS

Starta dagen med å jobbe med ArchiCAD med en plantegning for en kunde hun har i Oslo. Var litt uvandt å jobbe med dette på en MAC men syns det gikk ganske greit etter å ha gått en del frem og tilbake. Følte jeg fikk inn de aller fleste målene rett, selvom det var noen som ikke ville. I dette huset var det også en 2.etg så fikk lært litt med å jobbe i en annen etasje å, selvom det var egentlig det samme.

Senere på dagen dro vi nedover til Oslo til en annen kunde som bor på Grünerløkka som skal pusse opp alle rom untatt kjøkken og bad. Fikk å møte elektriker og han som skal stå for oppussingen samtidig, da alle skulle ta en prat om hvordan ting skulle gjøres før prosjektet ble satt igang 1.November. Syns dette var en veldig lærerik opplevelse å få bli med å besøke en kunde og at det i tillegg var et lite stykke man måtte dra å. Mye av samtalen foregikk å på engelsk da han ene ikke var den sterkeste på norsk å foretrakk da at man snakket på engelsk.

Fikk dessverre ikke tatt bilde av kjøkkenet, men selve kjøkkenet var ganske mørkt med en svart/mørk grå vegg, svarte fronter på alt og mørkebrune benkeplater. Veggen ut mot bakgården var murstein og den siste veggen var hvite fliser. Kan si jeg forelska meg i dette kjøkkenet selvom det var lite så virka det heller ikke lite.

Kommentarer

Populære innlegg