Utplassering dag 3 - Fugleperspektivet AS

Dagen i dag for meg starta på kontoret da jeg fikk starte litt senere ettersom det ble seint før man var hjemme fra Oslo i går. Startet med å fortsette på plantegninga på huset for en kunde i Oslo, begynner å bli nokså ferdig med 2.etg.
Senere på dagen dro vi først på befaring til en kunde på Hanstad som har blitt problemer med selve planløsningen på huset og når det kommer til å eventuelt bygge på huset å få det til å se bra ut og ikke ut som man har satt på en "kloss".

Etter det hadde vi en matpause før turen gikk til en annen kunde i Øvre-Leiret som driver å pusser opp en del av stua. Der var det bare igjen å bli enige om hvilket stofffarge på sofan. Cecilie ville at ene fargen de hadde på veggen som var St.Pauls Blue (eller en lignende) skulle gå igjen i sofaen. Hun hadde funnet 3-4 på Bohus hvor det var en som var en perfekt match med tanke på kulør, alle ente opp med å like denne så da var ikke valget vanskelig. Bena på sofaen skal være i hvitbeiset eik, da sofabordet til den andre sofagruppen er i hvitbeiset eik. Dette gjelder også et rundt bord de skal ha der og beina på en godstol.
(Stoffet ser mye svartere ut på bildet, men der er mer blått)

Etter vi hadde vært der dro vi ned til Bohus for å levere tilbake stoffprøvene, men også for å prøve å finne noen til godstolen, pluss et annet stoff til knappene da vi ville at de skulle skille seg ut, men samtidig ta igjen blåfargen som sofaen har og ene veggen. Vi falt dessverre ikke ned på en nå, men fant en vi kanskje kunne tenkt å bruke.

Kommentarer

Populære innlegg